Tuesday, April 10, 2018

Vælger en a/C Enhed


procesventilation

En HVAC-system er en af de mest hårde arbejde enheder i plejehjem. Uanset type af system, der i øjeblikket er installeret i dit hjem, der Comes en tid, hvor enhed er, der skal udskiftes. Dette kan være attributed til en alder af enheden , skader det er ud over reparation, eller du har besluttet at opgradere til en større eller mere energieffektive system eller nedgradere til et mindre system til give mere Dybdegående dækning.

Udskiftning af et HVAC-system

HVAC er en forkortelse for  "opvarmning, ventilation og klimaanlæg " So, Once du er Overvej erstatter din eksisterende system, der er mere end bare 1 område til Tænk på . Går her : ATEX direktivetATEX produkter  for detaljer.

Hvad man skal vide forud for at købe et HVAC-system

Viden er magt, og når det kommer til valg den ideelle HVAC-system, du ønsker at være bevæbnet med en hele sæt af oplysninger. Med denne detaljeret liste over ting at dække, før der træffes en beslutning om dit HVAC-system, du vil ikke være i mørke om den retning, du skal tage for at levere tilstrækkelig dækning for dit hjem.

Udskiftning af hele HVAC-system

Det anbefales, når du erstatter en del af Machine, uanset om kompressoren eller luften handleren, til Upgrade begge systemer og, som minimum, besidder rørledningen inspiceres, hvis den skal udskiftes. Selvom kun One del af dit system May skal udskiftes, det er anbefales, at du udskifter hele systemet til vedligehold maksimal systemeffektivitet. Udskiftning af hele system betyder, at bruge flere penge på forhånd, men du vil spare penge i Future, fordi dit hele-system vil være synkroniseret.

Valg af den korrekte HVAC-system størrelse

Sig må være gang hen til opnormere eller downsize for at blive den anden side, et system , der er også Small for den firkantede optagelser af dit hjem kan ikke Produce den ideal temperaturniveauer-- især under Extreme kold eller varm vejr.

Beregninger

Hvorvidt er nødvendig til figur belastningen kapacitet nødvendig til dit hjem. Med eksperthjælp fra en entreprenør, beregningen vil tilbud de oplysninger kræves for at vælge ideal størrelse udstyr ud over den mængde af luft, der har, der skal distribueres til hvert rum.

Det grundlæggende, når Vælg et nyt HVAC-system

Der er nogle vigtigt ting at overveje, når shopping for et nyt system uanset om du er udskiftning af en varmepumpe have en backup ovn eller kedel, en split-system varmepumpe drevet af elektricitet.

To Major point er omkostninger og Efficiency afhængigt af standard klassifikationer.

* HSPF betyder opvarmnings sæsonens ydelses faktor. Denne Evaluation bestemmer effektiviteten af en varmepumpe. Den nuværende standard, at alle nye varmepumper skal have, er et minimum af Evaluation på 7,7.

* SEER betyder sæsonbestemt energieffektivitet ratio. Denne rating bemærker effektiviteten af kølesystemet. Den nuværende rating er sat til et minimum af ikke mindre end en 13 for alle nye systemer.

* Husk, når du køber en ny HVAC, mens Components med en højere HSPF og seer rating end den Current standard vil koste mere, vil du have et bedre afkast du vil have on din investering over tid

Du betaler altid for hvad du får og med a hvac systemet, den Initial omkostninger ved udskiftning og installation kan være høj, men du ønsker det gjort korrekt at forhindre den chance af fremtidige problemer som et resultat af sjuskede arbejde.

No comments:

Post a Comment